Arrangemang

Vandringssäsongen sträcker sig från början av september till slutet av juni (uppehåll under högsommaren). Övriga arrangemang är tillgängliga året runt.

För information om villkor, tillgänglighet, bokning, aktuella rabatter med mera kontakta mig på epost ia.lofquist@live.com

Vandring
Sugen på att vandra en eller flera dagar? Jag har gott om vandringar att välja mellan. Vandringarna utgår från Ierapetra. Oftast börjar och/eller slutar vandring med buss eller taxi.

Information om förutsättningar, utrustning med mera finns ovan under Praktisk information.

Bokning 2 dagar i förväg.


Stadspromenad
Vi promenerar runt i Ierapetra och jag visar såväl praktiska saker som sevärdheter och stränder. Informerar också om vad som finns i området utanför staden.

Stadspromenaden tar cirka 1 – 1,5 timme.


Bokning 1 dag i förväg.


Biltur
Vill du inte köra bil utan önskar möjlighet att se dig omkring? Tycker du inte om eller känner dig osäker på att köra bil utomlands? Har du inget körkort?

Boka mig så får du chaufför och guide i ett paket! Vi lägger tillsammans upp en rutt utifrån dina önskemål och intressen.

Bokning minst 2 dagar i förväg.


Skräddarsytt program
Ni är kanske en grupp eller ett sällskap som önskar ha en eller flera aktiviteter som inslag i annat arrangemang. Kanske ni önskar en blandning av olika sevärdheter och aktiviteter.

Kontakta mig med era önskemål och behov så skräddarsyr vi tillsammans ett program.

För information om tillgänglighet, bokning med mera kontakta mig på epost ia.lofquist@live.com

berg hav utsikt mountain sea view vandra vandring hike hiking walk walking crete kreta